• KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
  • KIEMELT APRÓHIRDETÉS!
TÁMOP záró
Keresés

altBizonyára mindannyian emlékszünk, hogy a 2010-es árvíz milyen nagyméretű természeti csapás volt a térség számára. Az egyik legsúlyosabban érintett település Szendrő városa volt. Szerencsére nagyon sok helyről érkezett a segítségnyújtás a szendrőieknek, volt aki eszközökkel, szerszámokkal segített mások pedig kisebb- nagyobb összegű pénzadományokkal próbáltak szerepet vállalni a károk enyhítésében, helyreállításában. Szendrő városának egyik segítője a Duna áradása miatt veszélybe kerülő Szentendre volt.

Szentendre lakosai példás összefogással álltak testvérvárosuk, Szendrő mellé. Most viszonozható a segítség, mert a Dunai árvíz miatt ők is veszélybe kerültek, szükségük van a támogatásra!

Tomorszki István Szendrő polgármestere várja a segíteni kívánó (főleg férfi) önkéntesek jelentkezését. 1-2 napon át tartó önkéntes munkára kb. 50 lakos jelentkezését várja a szendrői polgármester, aki elmondta, hogy szervezetten, busszal szállítanák Szentendrére az embereket.

Jelentkezi névvel és elérhetőséggel a szendrői polgármesteri hivatalban lehet Hudák Istvánnénál.

Budapest Főváros Védelmi Bizottsága csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében az alábbiakra hívja fel a figyelmet:

„Előzetes bejelentkezés nélkül ne jelenjenek meg a védekezési helyszíneken, mert a területre való belépést nem tudják biztosítani.

A védekezési terület zárt területnek minősül, ezért oda csak engedéllyel vagy előzetes regisztrációval lehet belépni.

A védekezési helyszíneken kizárólag azok vehetnek részt a munkálatokban, akik előzetesen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján az adott helyszínre és időpontra regisztráltak.” Olvashatjuk a BOON.hu oldalán.

 
⇐ Vissza a kezdőlapra

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá. Hozzászóláshoz lépjen be!

Eseménynaptár
<<  Január 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counterFirefox 1024*768-ra optimalizálva.